LO - Landsorganisationen i Danmark

LO's arbejdsmarkeds-, uddannelses- og erhvervspolitiske konference 2018


Dato og tid

Mandag d. 24. september 2018 kl. 10:00 til tirsdag d. 25. september 2018 kl. 13:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 1. september 2018 kl. 23:00

Sted

Comwell Hvide Hus Aalborg
Vesterbro 2
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

LO
+45 3524 6136
arbejdsmarkedskonference@lo.dk

Arbejdsmarked 4.0 - Hvordan får vi alle med?
Dansk økonomi og beskæftigelse er ved at fnde formen. Beskæftigelsen slår rekorder og arbejdsløshedskøen bliver gradvist kortere og
kortere. Samtidig står Danmark overfor grundlæggende forandringer af virksomheder og arbejdspladser samt af mange af de måder, vi
yder offentlig service og velfærd på på grund af nye digitale værktøjer og teknologiske løsninger. Det er et godt fundament.

Men det betyder desværre ikke, at den øgede velstand kommer alle til gode. Vi har stadigvæk alt for mange, der ikke kan ”hænge på” såvel i vores uddannelsessystem som på vores arbejdspladser.
På årets arbejdsmarkeds- uddannelses- og erhvervspolitiske LO-konference tematiserer vi de økonomiske, sociale og politiske udfordringer, der ligger i at få sikret, at den aktuelt gode økonomiske situation bliver til gavn for alle, og
at vi sikrer at få alle med godt ind i fremtiden.

Vi har inviteret en række oplægsholdere til at give bud på, hvordan vi med de aktuelle udgangspunkter kan blive bedre til at sikre den sociale sammenhængskraft i det danske samfund.

Vi vil på konferencens første dag diskutere, hvordan vi sikrer dette bedst i den generelle økonomiske politik, i de social- og uddannelsespolitiske tiltag og i relation til den globale virkelighed og FN’s verdensmål.

På konferencens anden dag dykker vi gennem en række workshops ned i aktuelle problemstillinger i det lokale og regionale arbejde med LO’s arbejdsmarkeds-, uddannelses- og erhvervspolitiske målsætninger.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

LO
+45 3524 6136
arbejdsmarkedskonference@lo.dk