LO - Landsorganisationen i Danmark

Billige boliger til et helt liv - Hvordan får vi bygget flere, billige boliger i Danmarks fire største byer?


Dato og tid

Torsdag d. 24. maj 2018 kl. 09:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. maj 2018 kl. 10:00

Sted

LO
Islands Brygge 32D
2300 København S
Denmark

Arrangør

LO - Landsorganisationen i Danmark
LO Ungdom - Rasmus Kjeldsmark Jakobsen
+45 20632405
lo-ungdom@lo.dk

DSF og LO Ungdom ønsker at vende den udvikling, vi i øjeblikket ser på det danske boligmarked. Boligmarkedet i Danmarks største byer bliver mere og mere presset. Boligpriserne er eksploderet de sidste mange år, og stiger fortsat. De høje boligpriser gør det svært for studerende, familier, ældre og andre helt almindelige mennesker at finde boliger inde i byen, som de har råd til. Boligmarkedet er således begyndt lige så stille at presse en stor del af befolkningen ud af byerne.

I DSF og LO Ungdom ønsker vi ikke, at de danske storbyer skal udvikle sig ligesom, man har set det med eksempelvis London, New York og mange andre storbyer ude i verden, hvor de almindelige mennesker er blevet presset ud af byerne til fordel for virksomheder og velhavende mennesker. Vi ønsker derfor at sætte fokus på, hvordan vi får flere, billige boliger inde i byerne. Det er både værdifuldt for byrummet med alsidighed og det er en værdi for den enkelte at kunne bo i nærheden af sin uddannelsesinstitution, arbejdsplads mm.  

Konferencen skal munde ud i op mod 5 anbefalinger til de fire borgmestre samt bygge- og boligminister, Ole Birk Olesen, om hvordan vi får flere, billige boliger i de fire største danske byer, som borgmestrene og boligministeren forhåbentligt tager med sig hjem.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

LO - Landsorganisationen i Danmark
LO Ungdom - Rasmus Kjeldsmark Jakobsen
+45 20632405
lo-ungdom@lo.dk